AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 30.4.2021

​KuPS suunnittelee jo yleisön pääsyä paikalle – HJK-ottelu kuitenkin tyhjille katsomoille

​KuPS suunnittelee jo yleisön pääsyä paikalle – HJK-ottelu kuitenkin tyhjille katsomoille

Kuopion Keskuskentällä järjestellään jo katsomolohkoja. (Kuva: Juha Tamminen)

Vapun jälkeisen Veikkausliigakierroksen avaa KuPS:n ja HJK:n välinen kamppailu sunnuntaina 2.5. – kuitenkin vielä ilman yleisöä.

Itä-Suomen aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaan Kuopiossa saa maanantaista 3.5. lähtien järjestää yli 50 hengenkin tilaisuuksia, mikäli tilat voidaan rajata erillisiin 50 hengen alueisiin.

Sunnuntain ottelu joudutaan KuPS:n pettymykseksi pelaamaan kuitenkin vielä kokonaan ilman yleisöä. Suunnitelmat tähtäävät nyt 14.5. pelattavaan IFK Mariehamn -otteluun. KuPS:n laskelmien mukaan yleisöä otteluun voitaisiin ottaa kymmeneen lohkoon eli yhteensä 500 katsojaa.

– Parasta aikaa tässä mietitään kuviota ja aluehallintovirastoon pitää laittaa vielä tarkentavia kysymyksiä, KuPS:n toimistopäällikkö Juuso Hartikainen kertoi Savon Sanomille.

Hartikaista harmittaa se, että kauden ensimmäinen peli HJK:ta vastaan joudutaan pelaamaan ilman yleisöä.

– HJK-peleissä katsojia on yleensä 3 500.

Hartikainen sanoo, että rajoituksien höllentäminen on silti positiivinen signaali. Hän toivoo, että kesäkuussa päästäisiin jo pelaamaan täyden yleisön edessä.

– Mutta tuntuuhan tämä epäreilulta yhä, koska meillä ollaan ulkoilmassa ja esimerkiksi ravintoloissa on varmasti yli sen 50 henkeä sisätiloissa.

KuPS - HJK Kuopion Keskuskentän jalkapallostadionilla sunnuntaina 2.5. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lähde: Savon Sanomat
Lisää uutisia