AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 30.4.2021

"Pelaajat ovat käsitelleet avaustappion hienosti" - KuPS valmiina sunnuntain HJK-otteluun

"Pelaajat ovat käsitelleet avaustappion hienosti" - KuPS valmiina sunnuntain HJK-otteluun

KuPS:lla on kotiavaus edessä sunnuntaina. (Kuva: Juha Leskinen)

Kuopion Palloseuran kausi alkoi mollivoittoisesti. KuPS hävisi kauden avausottelunsa Turussa FC Interin vieraana 1-0.

Edessä on sunnuntaina toinen kova koitos, kun KuPS:n kauden kotiavaukseen vieraaksi saapuu HJK. KuPS on lasketellut kohti HJK-ottelua normaaleissa merkeissä. Joukkueella on alla ehjä harjoitusviikko ja pelaajat ovat käsitelleet avausottelun pettymyksen päävalmentaja Simo Valakarin mukaan hyvin.

- Olemme yhdessä analysoineet avausottelun ja pelaajat ovat käsitelleet tappion hienosti. Totta kai pisteittä jääminen oli heille pettymys, mutta se ei ole näkynyt tämän viikon harjoituksissa. He ovat äärimmäisen latautuneita seuraavaan otteluun ja he tietävät, mitä voittaminen sunnuntaina vaatii.

- Pidän heidän asenteesta, sillä he myös tietävät tasan tarkkaan sen, että jos lipsumme sovituista jutuista kentällä, olemme vaikeuksissa, päävalmentaja kertaa joukkueen tunnelmia.

Alkukauden kova otteluohjelma on Valakarin mukaan KuPS:lle erinomainen asia ja kovat ottelut valmistavat pelaajia parhaiten pelaamaan korkealla tasolla kauden edetessä.

- Jokainen pieni jalkapalloteko kentällä merkitsee näissä peleissä lopputuloksen kannalta paljon ja ne yksittäiset pienet teot voivat kääntää näitä pelejä. Voitamme tai häviämme, meidän tulee analysoida oma tekemisemme niin tarkasti kuin voimme. Sitä kautta pystymme olemaan jatkossa entistäkin parempia, päävalmentaja arvioi.

KuPS - HJK Kuopion Keskuskentän jalkapallostadionilla sunnuntaina 2.5. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia