AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 12.4.2021

eFutisliigassa taas tiivis alkuviikko - neljä online-ottelua tiistaina

eFutisliigassa taas tiivis alkuviikko - neljä online-ottelua tiistaina

eFutisliigakausi jatkuu jo totuttuun malliin tiistaina ja keskiviikkona pelattavilla otteluilla.

Tiistaina tarjolla on tuttuun tapaan neljä online-ottelua ja kaiken käynnistää Rovaniemen Palloseuran ja IFK Mariehamnin mittelö. RoPS tähtää pistetilin avaamiseen ja IFK Mariehamn ilmiömäiseen kauden alkuun. Pystyykö RoPS pysäyttämään Niklas "Nigi" Gallenia vai viekö Grönvitt pisteet kotiin?

Jos pisteitä ei heru ensimmäisestä, niin uusi tilaisuus aukeaa heti seuraavassa pelissä, kun vastassa on hopeamitalisti FC Inter. Turkulaiset ovat otteluun suosikki, mutta kausi on lähtenyt tahmeasti käyntiin, joten yllätyksiltä ei voi välttyä. Ensimmäisellä kaudella molemmat osat päättyivät tasapeliin ja pisteet menivät jakoon - miten käy tällä kertaa?

Kolmannessa otteluparissa A-lohkon häntäpään joukkueet kohtaavat, kun luvassa on HIFK vs. TPS. Tähtirinnat tarvitsevat pisteitä ja kohtaamista Turun Palloseuraa vastaan voi sanoa kuuden pisteen otteluksi. Viimeksi joukkueiden keskinäisessä kohtaamisessa nähtiin huimat 15 maalia ja HIFK voitti 9-6.

Illan lopettaa AC Oulu vs. HIFK. Liban voitti studiolla molemmat ottelunsa ja näytti erinomaiselta. Jos joukkuetoveri JepuXI saa pelin kulkemaan, niin nousijajoukkue voi ottaa isot pisteet ja yltää jopa kauden mustaksi hevoseksi.

Tiistainkin otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Telia Esports Seriesin YouTube-kanavalla.

eFutisliigan tulokset, ohjelma ja taulukot kokonaisuudessaan Telia Esports Seriesin verkkosivuilla.

Lisää uutisia