AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 19.2.2021

Paananen varoittaa Hakasta – ”He ovat ottaneet selkeitä steppejä eteenpäin”

Paananen varoittaa Hakasta – ”He ovat ottaneet selkeitä steppejä eteenpäin”

Aleksi Paananen tiedostaa Hakan vaarallisuuden. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on aloittanut Suomen Cupin kahdella voitolla, mutta sen jatkopaikka ei ole vielä sinetöity. Viimeisessä Suomen Cupin karsintavaiheen ottelussa Inter saa vastaansa FC Hakan.

Inter voitti ensin FC Hongan 2-0 ja samoin numeroin kaatui myös IFK Mariehamn. Jatkopaikka ei ole kuitenkaan vielä varma, sillä Haka ja Honka saattavat nousta vielä tasapisteisiin ja ohi. Kokonaisuudessaan Paananen on tyytyväinen Suomen Cupin alkuun.

- Meillä oli kauden alla muutama harjoitusottelu, mutta Honka oli ensimmäinen vastustaja Veikkausliigasta. Honkaa vastaan meillä oli omassa pelissä vielä vähän hakemista, mutta ottelu IFK:ta vastaan oli jo selkeä tasonnosto ja kehittyminen. Pelimme on tähän vuodenaikaan nähden hyvällä mallilla. Tietenkin kehitettävää on, ja se tulee varmasti paranemaan tässä kevään mittaan, niin kuin muillakin joukkueilla, Paananen miettii Suomen Cupin alkua.

Perjantaina Inter saa vastaansa FC Hakan, joka aloitti voitolla IFK Mariehamnista ja hävisi toisessa pelissään FC Hongalle. Joukkueiden viime kauden kohtaamisissa Veikkausliigassa Inter oli selvästi niskan päällä, mutta talven aikana Haka on uudistanut sekä miehistönsä että pelitapansa.

- Haka on mielenkiintoinen vastustaja ja he aloittivat vahvasti IFK:ta vastaan. He ovat pikkaisen muuttuneet viime kaudesta ja pelitapa on myös muuttunut. Olemme katsoneet videoita heidän peleistään ja he ovat ottaneet selkeitä steppejä eteenpäin. Mielenkiinnolla odotan millainen jengi heillä on tällä kaudella, pohtii Paananen.

FC Interin ja FC Hakan ottelu pelataan Lähi-Tapiola Areenalla kello 14.00 alkaen. Kaikki Suomen Cupin kamppailut ovat nähtävillä suorina lähetyksinä Ruudussa.

vko.03 // 21.1.2022
Lisää uutisia