AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.08 // 22.2.2021

Aleksi Paananen päässyt harjoittelemaan terveenä – ”Virtaa on riittänyt”

Aleksi Paananen päässyt harjoittelemaan terveenä – ”Virtaa on riittänyt”

Aleksi Paananen on saanut harjoitella terveenä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter eteni suoraan Suomen Cupin puolivälieriin, kun se voitti oman lohkonsa puhtaalla pelillä. Interin keskikentällä Aleksi Paananen on jatkanut talvella siitä mihin viime kesänä jäi.

Paananen arvostettiin viime kaudella Interin parhaaksi pelaajaksi seuran omassa palkintogaalassa ja keskikenttäpelaaja on pelannut myös vahvaa talvea.

- Isoin juttu on se, että olen päässyt pikkuvaivoista eroon ja se puhdas ilo pelaamiseen ja treenaamiseen on löytynyt, kun ei tarvitse tuskailla pienten vammojen kanssa. Olen ollut mukana koko ajan täydellä teholla, iloitsee Paananen.

- Se on näkynyt varmaan peleissäkin ja virtaa on riittänyt. Pelitapamme on aina sopinut meille ja yritän nyt tuoda enemmän omaa panostani joukkueeseen. Sain maalitilinikin auki IFK:ta vastaan ja siitä on hyvä jatkaa.

Viime kaudella Paananen viimeisteli Interille kolme maalia, mutta tällä kaudella tavoitteet ovat korkeammalla.

- Tavoitteena on, että pystyisin auttamaan joukkuetta enemmän syöttöjen ja maalien muodossa. Maalitili on nyt auki ja nälkä kasvaa syödessä.

Kokonaisuudessaan Interin peli tuntuu olevan hyvällä mallilla, vaikka joukkueessa on ollut muutoksia talven aikana. Paananen on luottavainen joukkueen tulevan kauden iskukykyyn.

- Uudet jampat ovat päässeet hyvin sisään ja he sopivat joukkueeseen hyvin sekä pelityylillisesti että ihmisinä. Meidän pelityylimme vaatii kokemusta, että siihen pääsee kunnolla sisään ja siitä syystä pelissä on saattanut olla hieman hakemista. Se ottaa aina oman aikansa, mutta hyvä että tässä on pitkä talvi aikaa.

Lisää uutisia