AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.03 // 23.1.2021

Honkavaara tappiosta huolimatta: "Selvä tasonnosto edellisestä ottelusta"

Honkavaara tappiosta huolimatta: "Selvä tasonnosto edellisestä ottelusta"

Denis Oliinyk viimeisteli kaksi SJK:n maaleista. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK hävisi kauden toisen harjoitusottelunsa Tampereen Pirkkahallissa Ilvekselle. Pelissä nähtiin peräti kahdeksan maalia, SJK:n harmiksi itse tehtiin niistä vain kolme.

Ilves oli selvästi paremmassa talvikunnossa, ja peli näytti heillä vierailijaa valmiimmalta, joten tulos kertoo olennaisen tässä vaiheessa. SJK peluutti laajaa rinkiä ja vain neljä pelaajaa pelasi täydet minuutit.

SJK-luotsi Jani Honkavaara näki tuloksesta huolimatta ottelussa paljon positiivisia merkkejä.

- Olen ihan tyytyväinen. Hyvä vauhtinen ja hyvätempoinen peli alusta loppuun. Oltiin vähän ohuella ryhmällä liikkeellä, mutta ihan tyytyväinen voi olla; "Honsu" mietti.

- Vähän hassuja maaleja päästettiin, mutta nyt nähtiin selkeästi harjoiteltuja asioita kentällä. Tämä oli selvä tasonnosto edelliseen Haka-peliin verrattuna.

SJK: Walter Viitala MV (46' Jesse Öst MV), Tero Mäntylä, Jude Arthur, Niko Markkula (65' Kaarlo Rintamäki), Murilo, Hope Akpan (70' Valtteri Olsbo), Oliver Günes (61' Robbie Malolo), Gustaf Backaliden (54' Nooa Laine), Denys Oliinyk, Serge Atakayi (61' Georg Westerlund) ja Jake Jervis (46' Joonas Lepistö).

Lisää uutisia