AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.48 // 6.12.2019

​Isaksson kotiutumassa SJK:hon – "Seinäjoen keskustakin löytyy jo"

​Isaksson kotiutumassa SJK:hon – "Seinäjoen keskustakin löytyy jo"

Keaton Isaksson alkaa jo tuntea myös Seinäjoen kaupunkia. (Kuva: SJK)

SJK:n ensimmäinen harjoitusviikko alkaa olla lopuillaan ja joukkueen uudet pelaajat alkavat päästä kuvioihin sisälle jo hyvin.

Uusista pelaajista Keaton Isaksson ei ole pahemmin Seinäjoella aiemmin käynyt, mutta kaupunki alkaa nopeasti tulla hänellekin tutuksi.

- Hyvältä on treenit maistunut ja on kiva päästä pitkästä aikaa taas palloa koskettelemaan. On ollut hyvä viikko ja nyt on alkanut tuntemaan jo pelikavereita, joten eteenpäin menoa koko ajan, sanoo Isaksson.

Ensimmäisten harjoituspäivien perusteella Isakssonilla ei ole kuin positiivista sanottavaa.

- Treenit ovat olleet hyviä ja vielä ei ole menty kovasti taktisia asioita läpi. Torstaina oikeastaan ekan kerran vähän kävimme niitä läpi. Mutta on tullut selvä kuva ja simppelimmistäkin treeneistä on tehty vähän monipuolisempia, mistä minä kyllä tykkään tosi paljon. Joten ehdottomasti positiivinen on ensimmäisen viikon kuva, Isaksson toteaa.

- Nyt sitä on jo alkanut kotiutumaan Seinäjoelle. Seinäjoen keskustakin löytyy, lisää Isaksson vielä loppuun.

Ota SJK:n Instagram seurantaan ja sinne on tulossa lisää ensimmäisen harjoitusviikon tunnelmia Instagramin stories-osioon.

SJK jatkaa harjoituksia joulukuussa aina 20. päivään asti ja silloin jakso päättyy harjoitusotteluun Ykkösessä pelaavaa FF Jaro vastaan. SJK - FF Jaro pelataan Wallsport Areenassa perjantaina 20.12. klo 18.30.

Lähde: SJK:n tiedote
vko.02 // 16.1.2021
vko.02 // 15.1.2021
Lisää uutisia