FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 22.9.2019

"Haluaisin olla tässä tilanteessa seuraavat 20 vuotta" - Riveiro ei silti nuolaise ennakkoon

"Haluaisin olla tässä tilanteessa seuraavat 20 vuotta" - Riveiro ei silti nuolaise ennakkoon

Jose Riveiro muistuttaa mestaruussarjan pienistä marginaaleista. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter matkaa sunnuntaina Ilveksen vieraaksi Tammelaan sarjataulukon kärkijoukkueena ja taistelee todella vahvasti mestaruudesta.

Interin päävalmentaja Jose Riveiron mukaan hyvässä vireessä olevan joukkueen luotsaaminen on päävalmentajalle ihanteellinen tilanne, vaikka se ei takaakaan hyviä tuloksia tulevilla kierroksilla.

– Haluaisin olla tässä tilanteessa seuraavat 20 vuotta. Kun voittoja on tullut liki joka viikko, mieliala joukkueessa on erittäin hyvä ja tunteet otteluiden jälkeen positiiviset. Silloin myös seuraavalla harjoitusviikolla tasoa on helppo nostaa.

Riveiro muistuttaa kuitenkin sunnuntain ottelun asetelmista. Interillä on paljon pelissä, mutta niin on myös Ilveksellä.

– Nyt pelataan kuitenkin mestaruussarjaa ja tämä saattaa olla Ilvekselle viimeisiä mahdollisuuksia päästä takaisin lähelle sitä sijoitusta, jolla he ovat olleet liki koko kauden. Siinä mielessä kyseessä on myös henkinen taisto.

- Sitä ei voi tietää etukäteen, onko hyvällä mielialalla oleva joukkue vahvempi kuin muutaman huonon tuloksen saanut joukkue. Siksi koko mestaruussarja on vielä täynnä kysymysmerkkejä, Riveiro sanoo.


Ilves-FC Inter Tammelan stadionilla sunnuntaina 22.9. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia