FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.35 // 2.9.2019

FC Lahti -olut tuotti 2575 euroa lahtelaisen juniorijalkapallon hyväksi

FC Lahti -olut tuotti 2575 euroa lahtelaisen juniorijalkapallon hyväksi

FC Lahti ja Teerenpeli tuottivat tänäkin vuonna FC Lahti -oluen. "Varoitus" niminen olut oli sarjassaan jo neljäs.

Myös tänä vuonna jokaisesta myydystä olutlitrasta lahjoitettiin 1 euro lahtelaisen juniorijalkapallon hyväksi. Edellisen FC Lahti -oluen summa 2575 euroa lahjoitettiin sunnuntaisen FC Lahti – IFK Mariehamn -ottelun yhteydessä.

Lahjoittamassa olivat FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari ja Teerenpelin myynti- ja markkinointipäällikkö Jari Mämmi. Shekin vastaanotti lahtelaisen juniorijalkapalloilun puolesta ottelun kunniakapteeni Max, jonka kalenteri on täynnä jalkapalloa.


Veikkausliigakauden kaikkia otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia