AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 16.8.2019

​Ilves aikoo riisua KuPS:n aseista: "Ei voida lähteä maalintekokilpailuun"

​Ilves aikoo riisua KuPS:n aseista: "Ei voida lähteä maalintekokilpailuun"

Kuva: Juha Tamminen

Ilves ja KuPS iskevät yhteen Veikkausliigan kärkikahinassa perjantaina Tampereella.

KuPS on ollut sarjajohtaja Ilvekselle hankala vastus. Kuopiolaiset ovat voittaneet kolme edellistä liigakamppailua. Ilveksen maalipyssy Lauri Ala-Myllymäki odottaa innolla ottelua ja pääsyä maksamaan kalavelkoja.

- KuPSia vastaan on aina omanlaisia matseja, on tunnetta ja ovat hienoja pelejä. Se on aina iso peli, kun KuPS on vastassa. Olisi hyvä aika myös kääntää trendiä, sillä KuPS on saanut pisteitä meiltä napsittua, enemmän kuin pitäisi meidän mielestä. Voittoa lähdetään nyt hakemaan, Ala-Myllymäki toteaa.

Perjantaina Tammelassa iskevät yhteen puolustamisen taitaja Ilves ja vahvan hyökkäyspelin nimiin vannova KuPS.

- Se on totta ja täytyy miettiä sitä, miten saadaan sitä rajoitettua, sillä KuPS on tosi vaarallinen joukkue. Ei me voida lähteä pelkästään semmoiseen maalintekokilpailuun, että molemmat tekee viisi maalia ja sitten katsellaan kuka tekee sen viimeisen. Siihen varmasti löydetään lääkkeet, ettei sellaista ottelua ole luvassa, Ala-Myllymäki toteaa.


Ilves-KuPS Tammelan stadionilla perjantaina 16.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia