FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 15.8.2019

​Ilves-luotsi ei halua aaltoilua: "Sitä vahvemmilla kuopiolaiset ovat"

​Ilves-luotsi ei halua aaltoilua: "Sitä vahvemmilla kuopiolaiset ovat"

Kuva: Juha Tamminen

Ilves ja KuPS kohtaavat perjantaina Veikkausliigan huippujännittävässä kärkikamppailussa.

Perjantai-illan huippukamppailu sytyttää. Tammelan pääkatsomo on ollut jo muutaman päivän ajan loppuunmyyty. Ilveksen luotsi Jarkko Wiss haluaa ottaa kontrollin pelissä tai muuten illasta tulee tamperelaisille vaikea.

– KuPSilla on yleensä erittäin vahva avauskokoonpano. Sieltä löytyy vauhtia, taitoa ja kokoa. Vuosi toisensa jälkeen he taistelevat kärkisijoista. Mitä enemmän peli lähtee aaltoilemaan päästä päähän, sitä vahvemmilla kuopiolaiset ovat.

– Meidän täytyy siis pitää pää viileänä ja ottaa kontrolli pelistä. Siihen on hyvä tilaisuus etenkin kotiyleisön edessä. Toivottavasti tupa on täysi. Luulen, että KuPS on takaa-ajajana tässä se, joka on pakkovoiton edessä. Me voimme lähteä otteluun omilla vahvuuksillamme ja nauttia pelistä, Wiss päättää.


Ilves-KuPS Tammelan stadionilla perjantaina 16.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia