FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.15 // 16.4.2019

Lundbergilta ylistystä IFK Mariehamnin maalintekijöille

Lundbergilta ylistystä IFK Mariehamnin maalintekijöille

Rick Ketting juhlii maalia maanantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Toppari Rick Ketting iski kaksi maalia ja keskikenttämies Gustaf Backaliden yhden, kun IFK Mariehamn haki maanantaina 3-1-voiton FC Hongasta.

Maalinteko ei ole kummallekaan pelaajalle ns. päätoimi, mutta päävalmentaja Peter Lundbergin mukaan on erittäin tervetullutta, että ratkaisijoita löytyy muualtakin kuin hyökkääjistä.

- Se on ilman muuta todella tärkeää. Ennen kaikkea on tärkeää, että tunnemme itsemme vahvoiksi erikoistilanteissa ja niin asia nyt on, Lundberg linjaa.

Backaliden kolisutteli maalinsa lisäksi kahdesti tolppia maanantaina, eikä terävät otteet ole yllätys.

- Hän on todella terävä, kun pääsee tilanteeseen hyvin. Vauhtia on paljon ja laukaus hyvä. Gustaf tulee varmasti tekemään osansa maaleistamme tällä kaudella, "Lundis" uskoo.

Ketting puolestaan pamautti IFK:lle tärkeän tasoituksen paluupallosta ja puski voittomaaliksi jääneen 1-2-osuman.

- Pitää vain toivoa, että hän jatkaa esityksiään samalla tasolla kuin tähän saakka. On sitten tietysti vielä bonus, että hän tekee kaksi maalia.

- Hän on kuitenkin kerta toisensa jälkeen osoittanut olevansa taitava tullessaan rangaistusalueelle. Hän on aina hakemassa mahdollisia paluupalloja ja todella keskittynyt juuri niissä tilanteissa, Lundis kiittelee.


IFK Mariehamn-RoPS lauantaina 20.4. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia