AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.05 // 8.2.2019

Obed Malolo täynnä virtaa: "Nyt on päässyt taas tekemään sitä mitä rakastaa"

Obed Malolo täynnä virtaa: "Nyt on päässyt taas tekemään sitä mitä rakastaa"

Obed Malolo on taas täydessä iskussa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kohtaa Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnassa lauantaina KuPS:n Wallsport Areenalla.

Pitkän loukkaantumisen jälkeen kentälle palannut SJK:n Obed Malolo uhkuu taas itseluottamusta ja pelihaluja.

- Nyt on taas päässyt tekemään sitä mitä rakastaa, pääsee pelaamaan ja on saanut vastuutakin heti. Parissa pelissä avauksessakin ja ihan hyvät minuutit. Nyt tuntuu hyvältä, mutta vielä on hommia edessä. Huomaa että on ollut niin kauan sivussa, mutta hyvältä kuitenkin tuntuu. Pallotatsi ja kaikki muu. Joka päivä on aina vähän parempi, sanoo SJK:n keskikenttäpelaaja Obed Malolo.

Lauantain ottelusta Malolo ei odota missään nimessä helppoa jo historiankin valossa.

- KuPS on jostain syytä aina ollut meille paha joukkue. Ja kaikki sen tietävät, että KuPS on myös hyvä joukkue. Mutta mielestäni me olemme kuitenkin dominoineet omia pelejämme. Jos saisimme paikoista vähän paremmin sisään ja olisimme vähän tarkempia kenttäbalanssin kanssa. Valmentaja on tätä meille painottanut, että kun hyökkäämme, meidän täytyy pitää vähän paremmin balanssi.

Selkeä paranuksen paikkakin löytyy pelaamisesta.

- Ne maalit, joita olemme päästäneet, ovat olleet vastahyökkäyksistä. Laitetaan se kuntoon, saadaan vähän parempi balanssi, niin kyllä uskon, että saamme viikonloppuna hyvän tuloksen.

- Mutta todellakaan siitä ei ole tulossa helppo peli. Kaikki sen tietää, että KuPS on todella hyvä, muistuttaa Malolo vielä lopuksi.

KuPS-SJK Wallsport Areenalla lauantaina 9.2. kello 14.00. Kaikkien Suomen Cupin pelien tavoin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia