AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.09 // 5.3.2020

​RoPS:n hankinta ei ole huolissaan, vaikka Suomen Cup sujui heikosti: "Ei minkäännäköistä huolta"

​RoPS:n hankinta ei ole huolissaan, vaikka Suomen Cup sujui heikosti: "Ei minkäännäköistä huolta"

SJK:sta RoPS:aan siirtynyt Obed Malolo ei ole huolissaan, vaikka RoPS:n esitykset Suomen Cupissa jättivät hyvin paljon parannettavaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura ei voittanut ainuttakaan Suomen Cupin alkulohkovaiheen peliään. Joukkueen keskikentälle SJK:sta värvätty Obed Malolo on silti luottavainen kauden lähestyessä.

Rovaniemen Palloseuran taival Suomen Cupin lohkovaiheessa sujui kuoppaisesti. Joukkue hävisi viidestä pelistään neljä ja pelasi kerran tasan jääden lohkossaan jumboksi.

Täksi kaudeksi Rovaniemelle SJK:sta siirtynyt keskikenttäpelaaja Obed Malolo kertoi havaintojaan cup-peleistä. Sama ongelma on varjostanut monia kamppailuja.

- Teemme peleissä yksittäisiä virheitä, joista meitä on rankaistu aika kovallakin kädellä nyt. Jos saamme ne pois ja teemme omista maalipaikoista maaleja - kumpa meilläkin olisi vähän sitä samaa tuuria, mitä (muilla joukkueilla) on meidän omaan päähän. Ei minulla ole minkäännäköistä huolta, Malolo sanoi.

- Tietenkin tulokset ovat mitä ovat, eivätkä tulokset ikinä valehtele, mutta jos saamme fiksattua nuo kaksi hommaa, että vähennetään pienet helpot virheet ja tehdään omista paikoista, niin uskon kyllä, että tulee ihan hyvä kausi.

Odotuksiin nähden lohkovaihe oli Malololle, 22, iso pettymys, sillä tavoitteet olivat korkeammalla.

- Ainahan sitä odottaa. On väärässä lajissa tai ei kuulu tälle tasolle, jos ei odota sitä, että menee jatkoon tai ei halua menestyä.

Työnteko Napapiirillä jatkuu ahkerasti, vaikka taival cupissa päättyikin.

- Se täytyy hyväksyä ja mennä eteenpäin. Nyt painetaan hommia ja ollaan sitten valmiita ennen kautta, 1+1-vuotisen sopimuksen rovaniemeläisseuran kanssa solminut Malolo tähdensi.

Lisää uutisia