FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.05 // 7.2.2019

Hatakka kohtaa vanhan seuransa: "Vähän samassa tilanteessa olemme molemmat"

Hatakka kohtaa vanhan seuransa: "Vähän samassa tilanteessa olemme molemmat"

Dani Hatakka uskoo SJK:n pelin paranevan askel askeleelta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kohtaa lauantaina Wallsport Areenalla Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan ottelussa KuPS:n – kamppailussa, joka virallisesti on KuPS:n kotiottelu.

SJK:n Dani Hatakka on urallaan edustanut myös KuPS:aa ja saa nyt lauantaina vastaansa tutun joukkueen kotihallissa. Kuopio-halli ei täytä cupin olosuhdevaatimuksia, joten ottelu pelataan Seinäjoella.

- Kyllähän se vähän ristiriitaiselta kuulostaa, pelata vierasottelua kotihallissa. Mutta en usko, että se lopulta sen enempää tuntuu tai vaikuttaa.

- Hyvä että saadaan pelata ottelu täällä, hyvissä olosuhteissa. Se on hyvä molemmille ja uskoisin että myös KuPS tulee tänne mielellään. Parempi näin, sanoo SJK:n puolustaja Hatakka.

Hatakan mukaan SJK:n ja KuPS:n tilanteessa on omat yhtäläisyytensä elettäessä helmikuun alkupuolta.

- KuPS tuntuu olevan joukkueen rakennuksen osalta ajoissa, mutta tuloksien osalta heilläkin tuntuu hieman yskivän, kuten meilläkin. Vähän olemme samassa tilanteessa molemmat ja pisteitä tarvitaan. En ole vielä tarkemmin heitä katsonut, mutta ainakin meillä oma peli menee koko ajan parempaan suuntaan.

- Olemme käyneet läpi peliämme monen palaverin muodossa tälläkin viikolla. Ja tehty asioita harjoituskentällä. Kiva päästä koittamaan tehdä asioita vähän paremmin. Tämä on prosessi ja olemme vielä aika alussa, Hatakka jatkaa.

KuPS-SJK Wallsport Areenalla lauantaina 9.2. kello 14.00. Kaikkien Suomen Cupin pelien tavoin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia