FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 8.2.2019

Vierasottelu kotihallissa SJK:lle – "Esitykset olleet tuloksia parempia"

Vierasottelu kotihallissa SJK:lle – "Esitykset olleet tuloksia parempia"

"Jere" hakee myös tulosta nyt lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kohtaa lauantaina KuPS:n Suomen Cupin Veikkausliigan karsintalohkossa ja ottelu pelataan Wallsport Areenalla, vaikka se virallisesti onkin KuPS:n kotiottelu.

saapuu pelaamaan Seinäjoelle, koska heidän omat olosuhteensa eivät täytä Palloliiton vaatimuksia.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun jännittävistä asetelmista, sillä molemmat kaipaavat voittoa. KuPS on pelannut karsintalohkossa jo kolme ottelua, yhden enemmän kuin SJK, ja heillä on kasassa vasta yksi piste. SJK on pelannut kaksi ottelua ja on toistaiseksi ilman pisteitä.

Kaikkiaan karsintalohkossa on kuusi joukkuetta ja neljä parhaiten sijoittuvaa jatkavat 16 parhaan joukkoon, varsinaiseen Suomen Cupiin.

- Kolmas peli meille ja olemme saaneet kasaan nolla pistettä. Se ei ole sitä mitä minä olen odottanut ja mitä me joukkueena odotimme. Samalla kuitenkin ymmärrän, että on vasta helmikuun alku ja vaikka tulokset eivät olekaan hyväksyttäviä, on esityksemme ollut tulosta parempi.

- Me kuitenkin teemme töitä sen eteen ja koitamme korjata virheet. Saamme myös takaisin harjoituksiin pelaajia, joilla on ollut pieniä loukkaantumisia, joten siltäkin osin asiat ovat parantumassa. Olemme käyneet läpi edellisiä otteluita ja valmistautuneet hyvin, sanoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

"Jere" näkee KuPS:n tilanteen pitkälti samanlaisena kuin omalla joukkueellaan. Cupin lohkovaiheen pisteet ovat tärkeitä, mutta eivät kuitenkaan ylitse kaiken.

- Myöskään KuPS ei ole pelannut tuloksellisesti hyvin ja heillä on vain yksi piste kolmesta ottelusta. Mutta mielestäni hekin ovat rakentaneet joukkuetta rauhassa ja heillä ei ole kiire.

- En sano, etteivätkö cup-pelit olisi kaikille tärkeitä, mutta paljon tärkeämpää on tässä vaiheessa varmasti kaikille selviytyä ilman loukkaantumisia sekä kehittää omaa peliä paremmaksi peli peliltä, toteaa Eremenko.

KuPS-SJK Wallsport Areenalla lauantaina 9.2. kello 14.00. Kaikkien Suomen Cupin pelien tavoin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: SJK:n tiedote
vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia