AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 31.1.2019

​Yaghoubilla selkeä tavoite Seinäjoella: "SJK takaisin huipulle"

​Yaghoubilla selkeä tavoite Seinäjoella: "SJK takaisin huipulle"

Moshtagh "Mosa" Yaghoubi siirtyy SJK:n liigaryhmään vapaalla siirrolla.

Mosa kävi tutustumassa SJK:n toimintaan viikko sitten ja hän sai silloin hyvän kuvan siitä, mitä SJK häneltä odottaa ja mitä hän voi odottaa SJK:lta.

- Minulla on ollut monesti jo aiemmin mahdollisuus tulla SJK:hon. Ennen kuin lähdin Kazakstaniin, olin todella lähellä tulla tänne. Silloin oli todella pienestä kiinni, että en lopulta tullut. Nyt aukesi tosi hyvä mahdollisuus. Juteltiin Alexei Eremenkon ja Richie Dormanin kanssa, ja minulle tuli siitä erittäin hyvä fiilis. Tuli todella sellainen fiilis, että he haluavat minut tänne ja minä haluan tulla tänne. Haluan tuoda oman panokseni ja antaa kaikkeni, että saadaan SJK takaisin huipulle, sanoo SJK:n uusi sopimuspelaaja Moshtagh Yaghoubi.

- Toivottavasti voin myös Eremenkon alaisuudessa kehittyä yhtä hyväksi tai edes lähelle sitä, kuin hänen omat poikansa ovat. Losa ja Roman ovat aika hyviä pelaajia, Yaghoubi jatkaa.

- Seinäjoki on minulle myös tuttu entuudestaan. Olen ollut täällä maajoukkueen kanssa pelaamassa turnauksia ja olen käynyt HJK:n ja RoPS:n kanssa täällä pelaamassa. Lisäksi minulla asuu yksi lapsuudenystävä täällä, jolla on oma yritys Seinäjoella. Aina kun olen ollut täälläpäin, olen häntä käynyt moikkaamassa, joten tämä on ihan kiva ja tuttu paikka, kertoo Yaghoubi.

- Tulevaisuuden tavoitteeni on lähteä edelleen ulkomaille. Pelaamalla hyvän kauden SJK:n kanssa, minulla on paremmat mahdollisuudet päästä eteenpäin, Yaghoubi uskoo.

- SJK-faneille haluan vielä sanoa, että on kiva olla täällä, teillä on täällä hieno seura ja nähdään kotimatseissa, toivottaa Yaghoubi lopuksi vielä terveisensä SJK-väelle.

Lisää uutisia