AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 11.12.2018

Tarkennus uutiseemme - Lucas Lingmanin optio on käytetty

Tarkennus uutiseemme - Lucas Lingmanin optio on käytetty

Kuva: Juha Tamminen

Julkaisimme eilen maanantaina uutisen, jossa väitettiin, ettei RoPS olisi vielä käyttänyt optiotaan Lucas Lingmanin sopimuksessa.

20-vuotias Lucas Lingman teki tammikuussa 2018 1+2-muotoisen sopimuksen RoPS:n kanssa. Toisin kuin aiemmassa uutisessamme kerroimme, on upean kauden pelanneen keskikenttäpelaajan optio käytetty ja sopimus on voimassa seuraavat kaksi kautta.

- Olemme käyttäneet option jo kesällä. Edelleenhän on toki mahdollista, että joku haluaa ostaa Lucasin talven aikana. Mutta sopimus on siis voimassa lokakuun 2020 loppuun saakka, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva vahvistaa.

Lingman oli yksi tärkeimmistä palasista RoPS:n hopeaan päättyneellä kaudella. Hän itse kuvaa vuotta nappisuoritukseksi sekä joukkueelta että itseltään. Työ ei ole kuitenkaan ohi, päinvastoin. Valmistautuminen kauteen 2019 alkaa Rovaniemellä todenteolla loppiaisen jälkeen.

- Haluan olla pelipaikkani parhaimmistoa Veikkausliigassa, se on päällimmäinen tavoitteeni sen lisäksi, että autan joukkuettani menestymään, Lingman toteaa.

- Toivon, että onnistummme europeleissä. Ennen kaikkea haluan nostaa omaa tasoani koko ajan, kehitettävää on paljon.

Nuoren yksi seuraavasta tavoitteista on myös U21-maajoukkueeseen murtautuminen. Suomi avaa uudet karsinnat syyskuussa 2019 ja lohkoonsa Juha Malisen suojatit saivat Tanskan, Romanian, Ukrainan, Pohjois-Irlannin ja Maltan.

- Teen kovasti töitä ja tavoitteeni on ehdottomasti mahtua mukaan tulevissa karsinnoissa.

Lisää uutisia