AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 8.4.2018

​KuPS ja Honka mittelevät samalla aseella: "Isossa roolissa kumpi sen saa"

​KuPS ja Honka mittelevät samalla aseella: "Isossa roolissa kumpi sen saa"

Kuva: Juha Tamminen

FC Honka saa heti kauden starttiin ison haasteen, kun se matkaa viime kaudella hopeaa voittaneen KuPS:n kotipesään.

Honka onnistui yllättämään Suomen Cupin puolivälierissä kolmasti neljän viime kauden aikana liigassa mitaleille yltäneen SJK:n.

- Kuopiossa alkaa ja ei ole helppo eka peli, mutta hyvällä mielellä sinne mennään. Toivottavasti saataisiin sieltä jotain kuten Seinäjoelta tuli cupissa. Ei se ole mahdottomuus, uskoo Hongan puolustaja Tommi Saarinen.

Saarisella oli omat ennakkoluulot KuPS:n pelitapaa kohtaan, kunnes näki miten nykyinen KuPS:n ryhmä toteuttaa peliään viheriöllä.

- Minun nuoruudessani heitettiin läppää, että KuPS vetää palloa vain ylös ja juoksee, mutta nykyään se pelaa avaten alhaalta ja pyrkii pelaamaan pallolla. Minulle se on outo KuPS, Saarinen naurahtaa.

- Varmasti astetta isompi haaste meille, kun se yrittää kanssa pallonhallinnalla pelata joka on myös meidän vahvuus. Isossa roolissa on sitten kumpi sen pallonhallinnan saa, ennakoi Saarinen.

Sunnuntaina 8.4. kello 17.00 alkava KuPS:n ja Hongan välinen ottelu on katsottavissa muiden Veikkausliigan otteluiden tavoin suorana Ruudussa.

Lisää uutisia