AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 18.2.2018

​"Nihkeä" Vuorinen päästi VPS:n vapaan viikon viettoon

​"Nihkeä" Vuorinen päästi VPS:n vapaan viikon viettoon

Vepsulla on edessä viikon vapaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantainen 6-0-voitto TPV:stä Suomen Cupissa merkitsi VPS-pelaajille samalla kokonaisen lomaviikon alkamista.

VPS on tunnettu tunnollisena joukkueena, joka myös viettää paljon aikaa treenikentällä ja palavereissa. Sitä se on ollut tänäkin talvena. Nyt on edessä kuitenkin kokonainen viikko lomaa.

– Meillä on lomaa tästä eteenpäin koko ensi viikko. Minut tunnetaan valmentajana, joka hieman nihkeästi antaa vapaata, mutta nyt olemme vapaalla kokonaisen viikon. Carlos (Fradão) on toki antanut pelaajille vapaaehtoisen ohjelman, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kertoi.

– Pelin jälkeen sanoin pelaajille muutaman sanan siitä, miten olemme harjoitelleet paljon tammi-helmikuussa. Olemme vetäneen pitkiä treenejä ja fyysisesti alamme olemaan sillä tasolla millä pitääkin. Lähtötasossa oli parannettavaa. Totta kai tässä vaiheessa pitääkin alkaa fysiikka olla kunnossa.

Maaliskuussa on edessä kovia pelejä. Se alkaa SJK-kohtaamisella Suomen Cupissa. Sen lisäksi, että cupissa joukkue haluaa mennä pitkälle, se on sopinut harjoituspelejä maaliskuulle. Brommapojkarna kohdataan, mikäli se ei etene Ruotsin Cupissa. Harjoitusottelujen tarkat ajankohdat julkaistaan ensi viikolla.

– Tästä on motivoivaa lähteä maaliskuuhun, kun edessä on cupia, jossa tahto on mennä pitkälle. Kohtaamme myös Brommapojkarnan ja kuun lopussa GIF Sundsvallin. Saamme kovia pelejä viimeiselle kuukaudelle ennen Veikkausliigan alkua, mikä on tärkeää.

Lisää uutisia