vko.07 // 17.2.2018

VPS murjoi TPV:n nurin Suomen Cupissa

Vepsun faneilla oli aihetta juhlaan. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS nappasi Suomen Cupissa 6-0-voiton TPV:sta. Maalinteossa onnistuivat Douglas Cae neljästi, sekä Aatu Kujanpää ja Juho Lähde kumpikin kertaalleen.

VPS aloitti nihkeästi ja ensimmäiset viisi minuuttia sujuivat hieman yskähdellen. TPV saikin kolmannella peliminuutilla puolittaisen maalipaikan. Pusku suuntautui kuitenkin reippaasti yli maalin.

Viiden minuutin jälkeen VPS otti kuitenkin nopeasti ohjat. Douglas Cae onnistui kahdesti maalinteossa kolmen minuutin sisään. Ensin seitsemännellä minuutilla hän liukui Jesper Engströmin matalan keskityksen verkkoon etutolpalta ja sen jälkeen nikkasi päällä Aatu Kujanpään keskityksen takakulmaan.

Maalien jälkeen ottelu kulki VPS:n selvässä hallinnassa, mutta lupaavista tilanteista huolimatta viimeiset ratkaisut ontuivat ja tauolle siirryttiin 2-0 -lukemissa.

Toisen jakson alku oli yhtä nihkeä kuin ensimmäisen. TPV sai pelin parhaan paikkansa 50. minuutilla, mutta Meerits VPS-maalilla paikkasi oman harhasyöttönsä hyvällä torjunnalla.

Vain muutama minuutti myöhemmin VPS sai kuitenkin juonesta taas kiinni. Kujanpää ampui Vepsun kauniisti 3-0 -johtoon. Reippaan tunnin kohdalla sama mies pääsi laukomaan ja Cae oli ahnaana paluupallossa tehden jo illan kolmantensa.

Kun 70 minuuttia oli ohitettu, kovassa iskussa ollut Cae latasi jo illan neljäntensä.

Sen sijaan 78. minuutilla TPV onnistui hätyyttelemään VPS-maalia, mutta Meerits onnistui torjumaan pienestä kulmasta tulleen laukauksen. Vain hetkeä myöhemmin Juho Lähde pääsi kuitenkin lataamaan Vepsulle 6-0 -voittolukemat.