AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 10.7.2017

IFK Mariehamn testaa keskikenttäpelaajaa – ratkaisu jo alkuviikolla?

IFK Mariehamn testaa keskikenttäpelaajaa – ratkaisu jo alkuviikolla?

IFK Mariehamnin testiin saapui maanantaina 25-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Kenny Anderson.

Useamman kauden hollantilaista Waalwijkia edustanut ja myös Skotlannin valioliigassa pelannut Anderson on pelannut aiemmin nuorten maaotteluita niin Hollannin kuin Skotlannin paidassa.

- Kun Lucky [Mkosana] jätti meidät, keskustelimme valmentajien kanssa ja päädyimme siihen, että emme hanki puhdasta hyökkääjää, vaan etsimme ennemmin hyökkäävää keskikenttäpelaajaa, joka pystyy pelaamaan kymppipaikalla, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson valotti.

- Uskomme että tämä sopii IFK:lle paremmin. Aloitimme kauden 4-4-2:lla, mutta olemme pelanneet nyt enemmän 4-1-4-1:llä ja Aleksei Kangaskolkka on kärjessä ollut vahvassa vedossa, joten emme hae penkille kärkimiestä.

Mattssonin mukaan Andersonia on tarkkailtu huolellisesti ennakkoon ja IFK on valmis nopeisiinkin ratkaisuihin tilaisuuden auettua.

- Hän harjoittelee maanantain ja tiistain täällä ja jos molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä, yritämme saada sopimuksen ja paperityöt valmiiksi siten, että hän olisi pelikelpoinen jo keskiviikkona. Se ei ole kuitenkaan päätavoite, vaan bonus mikäli onnistuu. Ensisijaisesti vahvistamme joukkuetta loppukautta ajatellen, Mattsson alleviivaa.


IFK Mariehamn – Legia Warszawa (Puola)
Wiklöf Holding Arena, ke 12.7. klo 21.00
Ottelu esitetään suorana lähetyksenä VeikkausTV:ssä

Lähde: IFK TV
Lisää uutisia