AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2017

Korkeakunnas: ”Tarvitsemme lisää monipuolisuutta”

Korkeakunnas: ”Tarvitsemme lisää monipuolisuutta”

Perjantain tasaisessa taistossa ei maalipaikoilla juhlittu. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden maali pysyi jo viidennen kerran peräkkäin koskemattomana, kun joukkue tasasi Ilveksen kanssa pisteet 0-0-tuloksella.

FC Lahti voitti IFK Mariehamnin 2-0, mutta on sen koommin pelannut 0-0-tulokset HJK:n, FC Interin, VPS:n ja nyt Ilveksen kanssa.

FC Lahden keskikentän dynamo Aleksi Paananen oli tyytymätön neljänteen perättäiseen tasapeliin. Hän myönsi, että vastustajalla oli paremmat paikat maalintekoon. Paananen toivoi, että Lahti löytäisi pian ratkaisun maalinteko-ongelmaan.

- Peli oli aika ympäripyöreätä. Emme saaneet vaarallisia paikkoja ja vastustajalla oli paremmat paikat. Nolla pysyi, mutta toiseen päähän pitäisi löytää jotakin. Nyt hakkaamme päätä seinään. On vaikea voittaa, jos ei tee maaleja, Paananen tuskaili.

Myös päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli samoilla linjoilla. Hän ei ollut tyytyväinen tulokseen, eikä joukkueen hyökkäyspeliin. Päävalmentaja peräänkuulutti lisää monipuolisuutta.

- Emme voi tietenkään olla tyytyväisiä kotiottelussa 0-0-tulokseen. Lopussa vielä tarjoilimme vastustajalle voitonavaimet käteen. Meiltä puuttuu nopea variaatio ja pystyyn pelaaminen. Tarvitsemme lisää monipuolisuutta. Nyt vastustajilla on liian helppo työ puolustaa meidän pelimme. Peli oli pitkään kontrollissa, mutta hyökkäyksemme eivät olleet tarpeeksi hyviä, luotsi manasi.


PS Kemi-FC Lahti Sauvosaaren kentällä keskiviikkona 21.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia