AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2017

Ilveksen Hynynen luottaa: ”Pallo menee pussiin jossain vaiheessa”

Ilveksen Hynynen luottaa: ”Pallo menee pussiin jossain vaiheessa”

Antti Hynynen oli pisteeseen kohtalaisen tyytyväinen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja Ilves tasasivat pisteet Veikkausliigan perjantai-illan ainoassa ottelussa 0-0-tuloksella.

Ilveksen kapteeni Antti Hynynen oli tyytyväinen joukkueensa taisteluilmeeseen, vaikka täysi pistepotti jäikin uupumaan.

- Vähän kaksijakoiset fiilikset siinä mielessä, että oli kuitenkin paikkoja tehdä se voittomaali. Tietysti pitää olla tyytyväinen, että nolla pysyi omissa. Pakettimme pysyi kokonaisuudessaan kasassa, Hynynen ruoti.

- Tänään ei tullut palkintoa. Seuraava peli tulee nopeasti, ja pallo menee kyllä pussiin jossain vaiheessa. Täytyy tosiaan keskittyä siihen, että puolustus pysyy tiiviinä. Meidän tulee pitää tästä yhtenäisestä taisteluilmeestämme kiinni, kippari lisäsi.

Päävalmentaja Jarkko Wiss oli samoilla linjoilla. Kurinalaisen FC Lahden haastaminen onnistui mukiinmenevästi.

- Ei tasapeliin tietysti täysin tyytyväinen voi olla. Pelinkulku oli sellainen kuin suunnittelimmekin ja vaihtojen kautta saimme uutta virtaa toiselle jaksolle. Etenkin loukkaantumisen jälkeen kentälle palannut Tamminen oli supervaarallinen laidalla. Loimme paljon paikkoja. Mikäli saamme pidettyä parissa viimeisimmässä ottelussa nähdyn peli-ilmeen ja tasaisuuden yllä, niin kyllä niitä voittojakin väkisin tulee, Wiss tiivisti.


Ilves-SJK Tammelan stadionilla torstaina 22.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia