AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 15.6.2017

PS Kemi palasi maaottelutauolta ryminällä

PS Kemi palasi maaottelutauolta ryminällä

PS Kemi sai aihetta juhlaan. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi sai maajoukkuetauon aikana siirrettyä vieraspelien hyvät otteet myös kotoisalle Sauvosaaren nurmelle. Niinpä hallitseva mestari IFK Mariehamn joutui lähtemään kotimatkalle 0-3 (0-1)-tappio niskassaan.

PS Kemi sai kamppailussa myös revanssinsa, sillä IFK oli voittanut joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen toukokuussa samaisilla 3-0-lukemilla.

– Ehdottomasti kauden ehjin esitys, iloitsi kotijoukkueen luotsi Jari Åhman ja oli luonnollisesti tyytyväinen niin täyteen pistepottiin kuin pelaajiensa otteisiin Sauvosaaren nihkeällä nurmella.

IFK Mariehamnin valmentaja Peter Lundberg myönsi kotijoukkueen paremmuuden.

– Mutta 2-0 -tilanteeseen saakka olimme hyvin pelissä mukana ja varsinkin toisen jakson alussa saimme luotua hyvää painetta ja tekopaikkoja Kemin päätyyn. Myös Kemin ensimmäinen maali harmittaa, tilanne olisi pitänyt puolustaa paremmin, Lundberg harmitteli.


HIFK - PS Kemi lauantaina 17.6. klo 15.00 Telia 5G Areenalla ja IFK Mariehamn – JJK sunnuntaina 18.6. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia