AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 4.6.2017

Källman Interin ratkaisijana: "Olen todella tyytyväinen voittoon"

Källman Interin ratkaisijana: "Olen todella tyytyväinen voittoon"

Beni iski tärkeät kaksi ensimmäistä maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Interin sankari lauantaina 3-0-voittoon päättyneessä SJK-ottelussa oli nuori hyökkääjä Benjamin Källman, joka teki ottelussa joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia.

"Beni" oli ottelun jälkeen todella iloinen Interin esityksestä.

- Olen todella tyytyväinen voittoon. Pelimme on kulkenut varsinkin vieraissa tuloksellisesti hyvin. Nyt pitää yrittää saada sama vire siirrettyä kotiin, niin asiat olisivat vielä paremmin, sanoi Källman pelin jälkeen.

Källman teki ottelussa siis kaksi ensimmäistä joukkueen maalia. Avausmaalin pohjusti Lucas Garcia ja toisen Timo Furuholm.

- Saimme siinä sivurajan, joka pelattiin nopeasti Lucakselle. Hän keskitti maalille, missä otin pallon haltuun ja lauoin etukulmasta sisään. Toisessa Furu antoi hyvän syötön, mistä pääsin läpi ja lauoin takakulmaan, kuvaili Inter-sankari illan osumiaan.

Källmanin toisen osuman jälkeen Inter keskittyi puolustamiseen onnistuen siinä hyvin.

- Halusimme pitää joukkueen tiiviinä. SJK piti palloa meidän toisen maalin jälkeen enemmän, mutta ei meillä suurta hätää ollut. Onnistuimme sitten tekemään vielä kolmannen maalin lopussa, mikä sitten ratkaisi lopullisesti pelin meille, kiteytti Källman.


RoPS-FC Inter Rovaniemen keskuskentällä lauantaina 17.6. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia