AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 4.6.2017

Kuqi tyytyväisenä: "Ehkä paras meidän otteluistamme"

Kuqi tyytyväisenä: "Ehkä paras meidän otteluistamme"

Shefki kehui Interin tasapainoista esitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin hurja vire vieraskentällä sai jatkoa lauantaina SJK:ta vastaan OmaSP Stadionilla pelatussa Veikkausliigaottelussa.

Ottelu päättyi Interin täysin ansaittuun 3-0-voittoon. Ottelun ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue SJK piti palloa enemmän. Interin tiivis puolustus piti kotijoukkueen kuitenkin pois maalitekoalueilta.

Inter ei mässäillyt hyökkäysten määrällä, mutta aina kun joukkue pääsi SJK:n maalin lähelle, oli se vaarallinen.

- Tämä oli meille todella hyvä tulos. Pelaajat jaksoivat noudattaa pelisuunnitelmaa läpi ottelun. Olen todella kiitollinen ja ylpeä heistä, kehui Interin päävalmentaja Shefki Kuqi joukkuetta.

Interin ottelut vieraskentällä ovat sujuneet jo aiemmin. Nyt joukkue pystyi vieläkin parantamaan.

- Valmentajan näkökulmasta tämä oli ehkä paras meidän otteluista. Puolustimme kurinalaisesti ja olimme tappavan tehokkaita, kun lähdimme hyökkäyksiin, ylisti Kuqi.

Kuqin mukaan lähtökohdat otteluun olivat normaalia haastavammat.

- Heillä vaihtui juuri valmentaja, joten emme oikein pystyneet ennakoimaan kaikkea, mitä tuleman piti. Saimme tehtyä kuitenkin ensimmäisen maalin ja sen merkitys tällaisessa pelissä oli suuri. Pääsimme sen avulla kontrolloimaan kentän tapahtumia, näki Kuqi.


RoPS-FC Inter Rovaniemen keskuskentällä lauantaina 17.6. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia