AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 4.6.2017

Åhman: "Kumma että aina annetaan siimaa vastustajalle"

Åhman: "Kumma että aina annetaan siimaa vastustajalle"

PS Kemi ja JJK väänsivät tasatahtia lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemin nihkeästi sujuneet kotipelit saivat jatkoa, kun sinipunaiset joutuivat tyytymään 1-1 -tasapeliin sarjanousija JJK:n isäntänä Sauvosaaressa lauantaina.

PS Kemillä oli saumat täyteenkin pistepottiin, mutta joukkue oli liikkeellä silmin nähden väsyneenä, eikä peli ollut sitä mitä kotiyleisö odotti lievästä pallonhallinnasta huolimatta.

PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman päivitteli varsinkin JJK:n tasoitukseen johtanutta tilannetta, jossa kemiläispuolustus suorastaan lahjoitti maalin kettupaidoille. Juuso Laitinen yritti palauttaa pallon käsittämättömän hennosti Oskari Forsmanille, ja läpi ottelun vaarallinen Gael Etock rynni väliin ja pisti pallon helposti kemiläismaaliin.

– On kumma, että me aina joudutaan antamaan vastustajalle siimaa, Åhman manasi.

Åhman harmitteli myös ottelun loppupuolen tilannetta, jossa vaihdosta kentälle tullut Aleksi Gullsten antoi oivan keskityksen takatolpalle ja tilanteeseen hyvin heittäytyneen Matias Ojalan pusku meni niukasti ohi maalin.

– Jos Matiaksella olisi vähän isompi nenä, pallo olisi mennyt sisään, Åhman letkautti.

Jari Åhman arvioi otteluruuhkan aiheuttaman väsymyksen olleen syynä pelaajien kankeahkoon liikehdintään.

– Muutama pelaaja oli liikkeellä aika vähällä energialla, Åhman totesi.


PS Kemi-IFK Mariehamn Sauvosaaren kentällä keskiviikkona 14.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia