AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2017

PS Kemi ja JJK pistejakoon (PS Kemi-JJK 1-1)

PS Kemi ja JJK pistejakoon (PS Kemi-JJK 1-1)

PS Kemi pelasi JJK:ta vastaan lauantaina 1-1-tasapelin.

PS Kemi ja JJK pelasivat lauantaina 1-1-tasapelin Kemissä. Filip Valencic vei isännät johtoon avausjaksolla, ja vain kaksi minuuttia myöhemmin JJK nousi tasoihin Gaël Etockin osumalla.

Ottelun molemmat maalit iskettiin jo avausjaksolla. Ne syntyivät puolen tunnin kohdalla vain parin minuutin sisään. Ensin PS Kemin Filip Valencic vei joukkueensa johtoon tarkalla vapaapotkullaan, ja JJK:n Gaël Etock kuittasi tilanteen tasoihin miltei saman tien nostamalla pallon maaliin kemiläispuolustuksen heikon syötön jäljiltä.

JJK sai toisella jaksolla pallon pariinkin otteeseen kemiläisten maaliin – ensimmäinen hylättiin kuitenkin rikkeen, toinen paitsion vuoksi.

Haastavissa olosuhteissa nähtiin vauhtia ja taistelua molemmilta, mutta kumpikaan ei onnistunut kääntämään ottelua voitokseen. JJK pelasi loppuminuutit vajaalla miehityksellä Severi Vielman toisen varoituksen myötä, mutta PS Kemi ei saanut käytettyä ylivoimaa hyväkseen.


PS Kemi-IFK Mariehamn Sauvosaaren kentällä keskiviikkona 14.6. kello 18.30 ja HJK-JJK Telia 5G Areenalla torstaina 15.6. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia