AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 31.5.2017

Vuorinen noususta tasapeliin: "VPS ei luovuta ikinä"

Vuorinen noususta tasapeliin: "VPS ei luovuta ikinä"

Petri Vuorisen VPS nappasi keskiviikkona yhden pisteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura kohtasi keskiviikkona Helsingin IFK:n kotikentällään Elisa Stadionilla. Ottelu päättyi lopulta jännittävien loppuminuuttien jälkeen numeroin 1-1.

– Ensimmäinen puoliaika oli meillä hyvin kontrollissa, joskin olisi pitänyt pystyä luomaan muutama vaarallisempi paikka. HIFK muutti vähän asioita pelaamisessaan ja niin mekin teimme jossain vaiheessa. Silloin peli hieman aaltoili ja vaikka saimme korkeamman prässin vastaamme, niin meiltä nähtiin kauttaaltaan huolimattomampaa tekemistä. Se ei riitä, jos meinaa voittaa pelejä, vaan pelin pitää jatkua toisellakin jaksolla parempana. Tänään se ei jatkunut. Pitää pystyä parempaan, VPS-luotsi Petri Vuorinen toteaa seuransa verkkosivuilla.

– Hyvä asia oli, että jaksoimme pelata maltilla tappioasemassa. Moni on sitä mieltä, että pitäisi heittää pitkää saman tien, kun jää tappiolle. Tänään näytimme hyvän esimerkin siitä, että rauhassa lähdetään avaamaan alhaalta ja saadaan hyvä hyökkäys toiseen päähän ja siitä maalipaikka, jonka Juho Lähde pukkaa sinne mistä veskari on tulossa. Kiitos pelaajille siitä, ettei hävitty kotikentällä. VPS ei luovuta ikinä ja toivottavasti se näkyy kentällä, Vuorinen jatkaa.

Ote pelistä herpaantui myös edellisessä kotiottelussa toisella puoliajalla. Siinä riittää Vuorisen mukaan vielä läpikäymistä.

– En tiedä syytä, miksi niin kävi nyt. Jos tietäisin, niin antaisin suoran vastauksen. Jos haluaa olla huippujoukkue, niin laatu pitää olla parempaa ihan syötöistä lähtien. Teimme toisella jaksolla huonompia ratkaisuja kentällä ja tuki pallolliselle väheni. Sitä kautta peli meni heikommaksi. Sitä meidän pitää käydä läpi, Vuorinen kommentoi.


FC Lahti-VPS Lahden stadionilla lauantaina 3.6. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia