AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 6.5.2017

​Vuorinen ihasteli VPS:n esitystä: "Pitää antaa isot propsit"

​Vuorinen ihasteli VPS:n esitystä: "Pitää antaa isot propsit"

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen (vas.) oli syystäkin tyytyväinen lauantaina tulleeseen 2-1-kotivoittoon, sillä VPS aiheutti HJK:lle kauden avaustappion. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS aiheutti HJK:lle kauden avaustappion lauantaina Vaasassa. Kotijoukkue otti helsinkiläisistä niukan 2-1-voiton.

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kehui omiensa taisteluasennetta. Isäntien puolustus piti lopussa, vaikka maalipaikat menivät selkeästi HJK:n eduksi.

– Suomen paras joukkue vastassa ja olen siinä samaa mieltä, että jos tällaisia tilanteita HJK saa joka ottelussa niin maaleja varmasti tulee. Ekalla puoliajalla meillä oli neljä läpiajoa ja jopa paremmatkin paikat kuin Klubilla. Toisella HJK hallitsi ja laittoi meidät ahtaalle alas ja oli selvästi parempi. Paljon on puhuttu että VPS ei osaa puolustaa, mutta tänään tuntui kuin kulmapotkuja olisi ollut omassa päädyssä 35 ja selvitimme ne hienosti. Meillä ei ole isoja pelaajia ja vastustajalla on siellä maalilla Obiloria ja muita. Pitää olla ylpeä siitä miten tällä hetkellä hoidamme nuo erikoistilanteet. Siitä pitää antaa isot "propsit" pelaajille tämän pelin jälkeen, VPS-käskijä Petri Vuorinen puolestaan jutteli.

– Kaiken kaikkiaan tänään nähtiin hyvä jalkapallo-ottelu. Totta kai tulos oli meille hyvä, mutta ylipäätään oli paljon tapahtumia kentällä, Vuorinen päätti.


FC Inter-VPS Veritas Stadionilla perjantaina 12.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia