AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 6.5.2017

​HJK:n leirissä harmiteltiin hukattuja maalipaikkoja

​HJK:n leirissä harmiteltiin hukattuja maalipaikkoja

HJK:n Juha Pirinen pettyi lauantain tappioon Vaasassa. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK koki lauantaina Veikkausliigakauden 2017 ensimmäisen tappionsa VPS:lle Vaasassa. Isäntäjoukkue otti helsinkiläisistä niukan 2-1-voiton.

HJK:n laitapuolustaja Juha Pirinen oli ottelun jälkeen harmissaan siitä, ettei joukkue onnistunut hyödyntämään maalipaikkojaan. Maalia kohti suuntautuneet laukaukset olivat vieraiden eduksi 20-3.

– Tämmöstä tää on välillä. Toinen jakso pelattiin yhtä maalia, ja saatiin riittävästi paikkoja luotua, mutta ei osunut. Pahaan paikkaan VPS sai sen johtomaalin, Pirinen sanoi.

Samoilla linjolla oli myös päävalmentaja Mika Lehkosuo.

– Meidän hallussa peli oli ja tilastot varmasti kertovat laukauksista maalia kohti, myös hyvistä paikoista, eikä pelkästään boksin ulkopuolelta. Enempää maaleja emme kuitenkaan tänään kyenneet tekemään. Tuskin tämä on viimeinen peli, kun pakotamme vastustajan puolustamaan matalalta. Pitää miettiä miten saamme matalaa blokkia vastaan vieläkin enemmän paikkoja, vaikka tänään loimme niitä tarpeeksi voittaaksemme. Vaasa oli vaarallinen vastaiskuissa. Maalien lisäksi heillä oli muutama muukin hyvä hyökkäys ja ekalla puoliajalla Morrissey kiersi kerran jo veskarinkin. Sarjassa pelataan 33 peliä, joten tuskin kuitenkaan montaa tällaista peliä häviämme, pitää vain jaksaa painaa samalla tavalla, Lehkosuo analysoi.


HJK-Ilves Telia 5G Areenalla torstaina 11.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: VPS:n verkkosivut, HJK:n verkkosivut
Lisää uutisia