FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.16 // 21.4.2017

Veikkausliigan merkkipaalupalkinnot on uusittu

Veikkausliigan merkkipaalupalkinnot on uusittu

200 ja 300 ottelua pelanneiden sekä 100 maalia tehneiden pelaajien palkinto sisältää Dalveyn kellon.

Veikkausliigan yhteistyökumppani kello- ja kultasepänliike Westerback 1897 palkitsee merkkipaalupelaajat kaudella 2017.

Veikkausliigapelaajat palkitaan perinteisesti tietyistä merkkipaaluista urallaan. Näitä merkkipaaluja ovat 100, 200 ja 300 pelattua Veikkausliigaottelua sekä 50 ja 100 tehtyä Veikkausliigamaalia. Merkkipaaluihin liittyvät palkinnot on uusittu kaudelle 2017.

Alkaneella kaudella Veikkausliigan yhteistyökumppani kello- ja kultasepänliike Westerback 1897 palkitsee Veikkausliigan 100 ottelua pelanneet sekä 50 maalia tehneet pelaajat hopeisella, Laukka-korusarjan Voltti-riipuskorulla. 200 ja 300 ottelua pelanneet sekä 100 maalia tehneet pelaajat Westerback palkitsee Dalvey-tuotesetillä, joka sisältää ns. moneyclipin ja matkakellon.

Pelaaja palkitaan seuraavassa kotiottelussaan sen jälkeen, kun hän on saavuttanut merkkipaalun. Ensimmäiset tällä kaudella palkittavat pelaajat ovat FC Interin Timo Furuholm ja Njazi Kuqi, jotka palkitaan perjantaina 21.4. pelattavassa ottelussa FC Inter – IFK Mariehamn.

Lisää uutisia