AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 10.5.2017

Veikkausliigan kuukauden pelaaja ja valmentaja palkitaan Suomi 100 -koruilla

Veikkausliigan kuukauden pelaaja ja valmentaja palkitaan Suomi 100 -koruilla

Palkintokorusettiin kuuluvat Monument-sarjan kalvosinnapit ovat saaneet innoituksensa Sibelius-monumentista.

Veikkausliigan yhteistyökumppani Westerback 1897 palkitsee Veikkausliigan kuukauden pelaajan ja valmentajan virallisen Suomi 100 -korusarjan tuotteilla.

Kaudella 2017 Veikkausliigan kuukauden pelaaja ja valmentaja palkitaan kultaseppämestari Mika Tarkkasen suunnitteleman Monument-sarjan kalvosinnapeilla ja solmioneulalla. Kyseessä on vuoden 2017 virallinen Suomi 100 -korusarja, joka on jo nähty muun muassa Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

Monument-korusetin lisäksi kuukauden pelaaja ja valmentaja saavat Westerback 1897:n lahjakortin.

Westerback 1897 on Helsingissä vuonna 1897 perustettu kello- ja kultasepänliike, jonka erityisosaamista ovat sveitsiläiset laatukellot sekä oma Westerback Collection -korusarja. Ketju toimii Helsingin Keskuskadun liikkeessä sekä Stockmann-tavarataloissa Helsingin keskustassa, kauppakeskus Itiksessä, Espoon Tapiolassa, Vantaan Jumbossa sekä Tampereen ja Turun Stockmanneilla.

Veikkausliigan huhtikuun kuukauden pelaaja Morelos ja kuukauden valmentaja Mika Lehkosuo edustavat molemmat HJK:ta. Westerbackin yritysmyynnin asiakaspäällikkö Sirpa Nuutinen palkitsee Morelosin ja Lehkosuon torstaina 11. toukokuuta pelattavassa Veikkausliigan kärkiottelussa HJK – Ilves.


HJK – Ilves Telia 5G Areenalla torstaina 11.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia