FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.14 // 5.4.2017

Westerback palkitsee IS-tähtipelaajat rannekoruilla

Westerback palkitsee IS-tähtipelaajat rannekoruilla

Veikkausliigan yhteistyökumppani Westerback 1897 palkitsee kolmen tähden IS-tähtipelaajat kaiverretuilla rannekoruilla.

Veikkausliigakaudella 2017 kolmen tähden IS-tähtipelaajat palkitaan Westerbackin Laukka-sarjan sporttisilla rannekoruilla. Laukka-sarjan kesän asustemalliston koruista on tehty uniikit muistot IS-tähtipelaajille ottelukohtaisilla laserkaiverruksilla.

Jokaisen Veikkausliigaottelun jälkeen Ilta-Sanomat valitsee ottelussa pelanneiden pelaajien joukosta kolme IS-tähtipelaajaa: yhden, kahden ja kolmen tähden pelaajan. Valinnat perustuvat ottelukohtaisen raadin arvioon ottelun parhaista pelaajista.

Ilta-Sanomat palkitsee eniten IS-tähtiä kauden aikana keränneen pelaajan kauden jälkeen järjestettävässä Captain's Ball -gaalassa. Kaudella 2016 eniten IS-tähtiä keräsi PS Kemin ja SJK:n paidassa esiintynyt Billy Ions.


Veikkausliiga 2017 käynnistyy tänään keskiviikkona 5. huhtikuuta. Kaikki ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia