FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.04 // 25.1.2017

​Westerback Veikkausliigan yhteistyökumppaniksi

​Westerback Veikkausliigan yhteistyökumppaniksi

Veikkausliigan ja Westerback 1897:n sopimus allekirjoitettiin Westerbackin liikkeessä. (Kuva: Atte Kajova)

Veikkausliiga on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen kello- ja kultasepänliike Westerback 1897:n kanssa. Veikkausliiga odottaa innolla yhteistyötä monipuolisesti suomalaisen urheilun piirissä näkyvän Westerbackin kanssa.

Veikkausliiga saa tulevalla kaudella yhteistyökumppanikseen perinteikkään kello- ja kultasepänliike Westerback 1897:n. Veikkausliigan ja Westerbackin yhteistyö näkyy tulevalla kaudella niin ottelutapahtumissa kuin muissakin yhteyksissä.

Veikkausliigan markkinointijohtaja Risto Oksanen on varma, että uuden yhteistyön voittajiin kuuluvat sopimustahojen lisäksi myös kaikki Veikkausliigan seuraajat.

- Veikkausliigassa odotetaan innolla yhteistyötä Westerbackin kanssa. Sopimus on paljon enemmän kuin vain näkyvyyttä jokaisessa Veikkausliigan ottelussa. Tiiviin yhteistyön kautta muun muassa Veikkausliigan mitalit saavat uuden ilmeen. Kohdistamme monipuolisia toimia niin yritysmyyntiin kuin kuluttajiin, Oksanen kertoo.

Myös Westerbackin toimitusjohtaja Katja Warborn on tyytyväinen nyt solmittuun sopimukseen.

- Yrityksenä urheilu ja liikunta ovat osa arvomaailmaamme. Edustamme myös kellomaailman huippumerkkejä, jotka linkittyvät tahoillaan vahvasti urheiluun. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Suomen parhaan jalkapallon pariin, joka esimerkillään innostaa myös nuoria urheilemaan, toteaa Warborn.

Westerback 1897 on Helsingissä vuonna 1897 perustettu kello- ja kultasepänliike, jonka erityisosaamista ovat sveitsiläiset laatukellot sekä oma Westerback Collection -korusarja. Ketju toimii Helsingin Keskuskadun liikkeessä sekä Stockmann-tavarataloissa Helsingin keskustassa, kauppakeskus Itiksessä, Vantaan Jumbossa sekä Tampereella. Keväällä 2017 Westerback avaa liikkeensä myös Turun ja Espoon Tapiolan Stockmann-tavarataloihin. Westerback on osa Golden Heights -konsernia.

Lisää uutisia