AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 16.4.2017

Boström pettyi omiensa peliin

Boström pettyi omiensa peliin

Sixten Boström kaipasi omiltaan parempaa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK joutui lauantaina taipumaan kotikentällään, kun se hävisi Ilvekselle 1-2. SJK:n päävalmentaja Sixten Boström manasi, ettei joukkue pysynyt pelisuunnitelmassa kuin hetkittäin.

Boström antoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kehuja vastustajalle.

- Kehkeytyi juuri sellainen peli mitä luulin. Ilves, joka tulee taistelemaan jokaisesta pallosta ja joka on hyvä siinä mitä he tekevät. He eivät tarvitse hirveän montaa paikkaa maaliin. Tiivis puolustus, jonka he toteuttivat hyvin.

Oman joukkueensa esitykseen hän oli tyytyväinen ainoastaan hetkittäin.

- Olen sitä mieltä, että aina kun teimme niitä asioita joita olimme sopineet etukäteen, niin silloin saimme luotua tilanteita. Valitettavasti emme tehneet sitä tarpeeksi paljon ja usein. Meiltä puuttui se, että olisimme jaksaneet junnata. Meidän pitää vain uskoa omaan tekemiseemme ja jatkaa sen tekemistä, sillä sillä tavalla pystymme murtamaan tällaisen puolustuksen.

- Se, mihin en ole tyytyväinen on, että mielestäni meidän keskitysten laatu ei ollut hyvä. Teimme Ilvekselle turhan helpoksi puolustaa keskitykset. Siinä on sellainen asia mitä voimme ja mitä meidän pitää parantaa. Eniten minua pelillisesti ottaa päähän se, että meillä oli avaimet ja ajatukset miten pystymme tällaisen puolustuksen murtamaan. Meidän olisi pitänyt pystyä, osata ja uskoa jatkaa sitä pelaamista ja panna pallo liikkeelle huomattavasti nopeammin, Boström manasi.


PS Kemi - SJK lauantaina 22.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa

Lähde: SJK TV
Lisää uutisia