AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 15.11.2016

Strandvall: "Tavoitteena entistä suurempi rooli"

Strandvall: "Tavoitteena entistä suurempi rooli"

"Seba" odottaa jo kautta 2017 (Kuva: Juha Tamminen)

Sebastian Strandvall teki kaksivuotisen jatkosopimuksen Vaasan Palloseuran kanssa. Sopimus julkistettiin maanantaina.

Strandvall tuli kesken kauden VPS:aan Iranin pääsarjasta, jossa hän purki sopimuksensa hieman ennen kauden päättymistä. Pelilupaa jouduttiin odotella pitkään ja "Seba" pelasi kaudella reippaat puolet otteluista.

– Olen kehittynyt jatkuvasti koko tänä aikana Vepsussa ja on hienoa, että tässä joukkueessa on mahdollista oppia yksityiskohtia ja pieniä asioita, joissa kehittyä edelleen. Pyrin ottamaan isoa roolia jo heti, kun tulin, mutta nyt tavoitteena entistä suurempi rooli, Strandvall paalutti maanantaina.

– Ei ollut oikea hetki tulla, kun saavuin joukkueeseen kesken kaiken siinä vaiheessa, kun jengi oli tehnyt jo kuukausia töitä yhdessä. Nyt pystyn nostamaan omaa tasoani ja rooliani joukkueessa, kun olen alusta saakka mukana. Ainahan sitä tavoittelee, että seuraava kausi on parempi kuin edellinen, niin henkilökohtaisesti kuin joukkueen osalta, Strandvall jatkoi.

Sopimus on kaksivuotinen, mikä kielii hyvää sitoutumisesta ja seuran pitkäjänteisyydestä.

– Seuran toimintatapaan kuuluu tänä päivänä tietty pitkäjänteisyys ja se mitä tässä yritetään kehittää, ei tapahdu hetkessä. Hyvä, että saimme aikaan pidemmän sopimuksen, vaikka ei kaksi vuotta nyt niin pitkä kontrahti ole, Strandvall sanoi.

Strandvall halusi jäädä Vaasaan ja jatkosopimus Palloseuran kanssa oli ehdoton pääprioriteetti, vaikka vaihtoehtoja olisi ollut muuallakin.

– En edes neuvotellut muiden kanssa, enkä lähtenyt kilpailuttamaan sopimusta, sillä halusin nähdä tämän kortin loppuun asti. Jos jostain syystä emme olisi päässeet sopimukseen, olisi ollut muutakin tarjolla, mutta jatko VPS:ssa oli ehdottomasti ykkösvaihtoehto ja olen todella tyytyväinen, että se toteutui, paljasjalkainen vaasalainen totesi.

Kautta 2017 vapaapotkuspesialisti odottaa jo vesi kielellä.

– Edellinen kausi on vasta päättynyt, mutten malta odottaa, että seuraava jo käynnistyisi. Viime kausi oli hyvä, mutta jäi fiilis, että voimme vielä kehittyä ja tehdä asioita vieläkin paremmin. Odottava fiilis tässä on.

Lisää uutisia