AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 15.11.2016

Vuorinen tyytyväinen VPS:n uusiin sopimuksiin

Vuorinen tyytyväinen VPS:n uusiin sopimuksiin

Petri Vuorinen on tyytyväinen menoon harjoituksissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura solmi alkuviikolla kaksi tärkeää sopimusta, kun Sebastian Strandvall teki kahden vuoden jatkon ja Juha Hakola liittyi joukkueeseen kaksivuotisella sopimuksella.

Päävalmentaja Petri Vuorinen oli tyytyväinen syntyneisiin sopimuksiin.

– Molemmat todella haluavat pelata Vaasassa ja raitapaidassa ja se on iso asia. Se kertoo sisäisestä motivaatiosta, mikä on hienoa ja siten halu asioiden toteuttamiseen on molemminpuolinen, Vuorinen sanoi maanantaina.

Vuorisen mukaan Hakola, 29, ja Strandvall, 30, tuovat nuorelle joukkueelle tärkeää kokemusta, sekä pelillisesti paljon haluttuja asioita.

– Nuoruudessa on tulevaisuutta, mutta jotta nuoret pelaajat onnistuvat, tarvitaan kokeneita pelaajia, Vuorinen totesi.

Molemmat ovat myös todella vaarallisia vapaapotkujen ampujia. Erikoistilanteisiin pitäisi ensi kaudella löytyä variaatioita.

– Kauden jälkeenkin meidän treeneissämme on näkynyt kova kilpailu ja voitontahto. Näillä herroilla tulee varmasti olemaan kova kilpailu kumpi vetää meidän vaparit. Se, joka parhaiten ampuu, saa ottaa peleissäkin pallon ja laittaa sitä pussiin. Toivottavasti se näkyy omaehtoisena harjoittelunakin. Ei nyt ehkä tällä viikolla vielä toki tarvitse näkyä, Vuorinen naurahti hyväntuulisesti eilisessä lehdistötilaisuudessa.

Kokoonpanosta on toki lähtenytkin kolme pelaajaa. Loorents Hertsi vaihtoi mustavalkoraidan FC Lahden väreihin, Nikko Boxall pukee ensi kaudella päälleen KuPSin keltamustaa ja Eero Tamminen siirtyy Tampereen Ilvekseen.

– Iso kiitos heille kaikille. He olivat tärkeässä roolissa euro-paikan saavuttamisessa ja toivotan heille onnea jatkoon. Kuka tietää vaikka tiet vielä kohtaisivat, Vuorinen totesi.

– "Lore" (Hertsi) on loistotyyppi, jolla riittää aina energiaa. Hän on varsinainen joukkueen ilopilleri. Nikko taas oli meidän sotilaamme. Fyysinen ja vahva pelaaja voi jatkaa kehitystään edelleen. Eeroa vaivasivat etenkin viimeisellä kaudellaan paljon loukkaantumiset, mikä on aina harmi. Hän on taitava pelaaja, Vuorinen jatkoi.

Lisää uutisia