AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 9.11.2016

​SJK jatkosopimukseen Marc Valesin kanssa

​SJK jatkosopimukseen Marc Valesin kanssa

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaseura SJK ja Andorran maajoukkueen puolustaja Marc Vales ovat solmineet uuden kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

Keskuspuolustajan sopimus kattaa kaudet 2017 ja 2018. Vales, 26, pelasi ennen Suomeen tuloaan Espanjan kolmannella sarjatasolla, L'Hospitaletin paidassa. Hän siirtyi Seinäjoelle elokuussa 2016 ja oli mukana voittamassa Suomen Cupin mestaruutta, sekä pronssimitaleja. Vales on maansa A-maajoukkueen vakiopelaaja ja on parhaillaan valmistautumassa joukkueen kanssa MM-karsintoihin, joissa Andorra kohtaa 13.11. vierasottelussa Unkarin.

- Marc osoitti tasonsa jo viime kaudella ja on erittäin hienoa, että hän jatkaa täällä, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Marc Vales Gonzalez, on syntynyt Andorran Les Escaldesissa 4. huhtikuuta vuonna 1990. Hän on pelipaikaltaan keskuspuolustaja, mutta on pelannut monesti keskikentän pohjalla, myös maajoukkueessa. Pituutta Valesilla on 184 senttiä.

Vales aloitti ammattilaisuran vuonna 2006 FC Andorran paidassa, vain 16-vuotiaana. Jo yhden kauden jälkeen matka jatkui kotimaasta 80 kilometrin päässä sijaitsevaan Espanjan Barcelonan kaupunkiin ja siellä Sabadellin joukkueeseen. Vuonna 2008 hän pääsi Andorran U21-maajoukkueeseen ja vielä myöhemmin samana vuonna maansa A-maajoukkueeseen, kuukausi ennen kuin hän täytti 18 vuotta.

Lisää uutisia