AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 2.11.2016

Tuco siirtyy SJK:sta Ilvekseen

Tuco siirtyy SJK:sta Ilvekseen

Tuco vaihtaa seuraa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kertoo verkkosivuillaan tehneensä yksivuotisen pelaajasopimuksen 27-vuotiaan kamerunilaishyökkääjä Tucon kanssa. Tuco eli Ariel Thierry Ngueukam siirtyy Tampereelle SJK:sta.

188-senttinen Tuco pelasi kaksi viime kautta SJK:ssa Veikkausliigaa ja saldona oli yksi kultamitali sekä yksi pronssimitali. Hän on pelannut Veikkausliigassa yhteensä 110 ottelua. Äskettäin päättyneellä kaudella Tuco pelasi seinäjokelaisten paidassa 32 ottelua, joissa syntyi 4 maalia.

- Olen erittäin onnellinen sopimuksestani Ilveksen kanssa. Minulla oli monta muutakin vaihtoehtoa Veikkausliigassa, mutta valitsin Ilveksen, joka haluaa mennä eteenpäin ja jossa minulla on hyökkäyksessä selkeä rooli. Haluan kiittää Ilvestä siitä päättäväisyydestä, jolla se halusi minut riveihinsä, Tuco kertoo Ilveksen sivuilla.

"Tampere on hieno kaupunki ja on tärkeää, että elämässä on myös muitakin asioita kuin jalkapallo. Uskon viihtyväni perheeni kanssa Tampereella erittäin hyvin. Haluan kiittää SJK:ta menneistä vuosista. Kannattajat ja kaikki seuran työntekijät ovat kohdelleet minua hyvin. Nyt keltainen on uusi värini, kommentoi Tuco.

Lisää uutisia