AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 9.11.2016

​Jatkopaperin tehnyt Vales haluaa lunastaa luottamuksen

​Jatkopaperin tehnyt Vales haluaa lunastaa luottamuksen

Kuva: Juha Tamminen

Marc Vales jatkaa SJK:ssa myös kaksi seuraavaa kautta.

Vales allekirjoitti sopimuksen, joka pitää Andorran maajoukkueen puolustajan Seinäjoella kauden 2018 loppuun.

- On mahtavaa jatkaa kaksi seuraavaa kautta tässä suuressa seurassa. Täällä on menossa kiinnostava projekti ja täällä on uskomattoman hieno ympäristö, jossa voi saavuttaa mahtavia asioita, sanoo Vales

- Uskoisin, että viime kauden alkupuolen hankaluudet olivat melko merkityksetöntä isossa kuvassa, sillä tärkeimmässä vaiheessa kautta tämä ryhmä oli todellinen joukkue. Näytimme, että olimme myös paras joukkue voittamalla Suomen Cupin ja taistelemalla aivan loppuun saakka sarjan voitosta. Ensi kaudella tarvitsemme kuitenkin myös hyvän alun näyttääksemme, että haluamme olla Suomen paras joukkue ja se mitä alkukaudella tapahtui, oli vain sattumaa, jatkaa Vales.

- Kaiken kaikkiaan olen ollut otettu siitä, kuinka minut on otettu täällä vastaan, niin seuran, staffin, pelikavereiden ja kannattajien toimesta. Nyt toivon, että pystyn lunastamaan tuon luottamuksen mitä he ovat minuun asettaneet, sanoo Vales lopuksi.

SJK aloittaa harjoitukset joulukuun alussa ja Vales on silloin mukana joukkueessa. Ensimmäinen virallinen ottelu pelataan jo tammikuussa, kun SJK aloittaa Suomen Cupin lohkovaiheen.

Lisää uutisia