AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 21.10.2016

Veikkausliigan päätöskierros suorana Nelosella

Veikkausliigan päätöskierros suorana Nelosella

Mestaruuspatsas on valmiina nousemaan laivaan. (Kuva: Ville Kauko)

Nelosen Futiskierros seuraa Veikkausliigan päätöskierrosta ja mestaruuden ratkeamista sunnuntaina 23.10. Mestaruuspatsas odottaa kierroksen alkua sarjajohtoa pitävän IFK Mariehamnin kotikentällä.

Veikkausliigan 2016 päätöskierros pelataan tämän viikon sunnuntaina 23.10. klo 15.00 alkaen. Jännitystä ei päätöskierrokselta puutu, sillä mestaruudesta kamppailee edelleen kolme joukkuetta.

Nelonen seuraa kierrosta suorassa Futiskierros-lähetyksessä. Futiskierroksessa liikutaan paikkakunnalta toiselle sen mukaan, missä milloinkin tapahtuu. Varsinaista pääottelua ei lähetyksessä tällä kertaa ole. Suurin huomio keskittyy Maarianhaminassa ja Helsingissä pelattaviin otteluihin IFK Mariehamn – Ilves ja HJK – SJK, jotka ratkaisevat mestaruuden 2016.

Veikkausliigan mestaruuspatsas odottaa päätöskierroksen alkua Maarianhaminassa. Ennen päätöskierrosta sarjaa johtava IFK Mariehamn voittaa varmuudella historiansa ensimmäisen Veikkausliigan mitalin, mutta mitalin väri ei ole vielä tiedossa. Voitolla IFK Mariehamn on mestari, mutta muilla tuloksilla myös HJK:lla ja SJK:lla on mahdollisuus mestaruuteen.


Futiskierros nähdään Nelosella tämän viikon sunnuntaina 23.10. kello 14.55 alkaen. Futiskierros sisältää seuraavat ottelut:

HJK – SJK (lipunmyyntiin)

IFK Mariehamn – Ilves (lipunmyyntiin)

KuPS – PS Kemi (lipunmyyntiin)

PK-35 Vantaa – FC Inter (lipunmyyntiin)

RoPS – HIFK (lipunmyyntiin)

VPS – FC Lahti (lipunmyyntiin)

Vapaasti katsottavan Futiskierroksen lisäksi Veikkausliigan päätöskierrosta voi seurata Ruutu+:ssa ja IS Extrassa, jotka esittävät kaikki ottelut yksittäisinä ottelulähetyksinä. Ruutu+ ja IS Extra esittävät myös Futiskierroksen pidempänä erikoislähetyksenä.


Veikkauksen Monivedossa on kolme ottelua päätöskierrokselta: IFK Mariehamn – Ilves, HJK – SJK ja RoPS – HIFK. Monivetoon pääset siirtymään tästä linkistä.

Lisää uutisia