AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 9.6.2016

RoPSin Lahdenmäki: ”Maalintekoon malttia ja rauhallisuutta”

RoPSin Lahdenmäki: ”Maalintekoon malttia ja rauhallisuutta”

Jarkko Lahdenmäki pelasi torstaina vahvan ottelun. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS jäi tiistaina maalittomaan tasapeliin kotiottelussaan IFK Mariehamnia vastaan. Jarkko Lahdenmäki uskoo voittojen kuitenkin tulevan ajallaan.

RoPSin ja IFK:n välinen ottelu oli viihdyttävä, osumat vain jäivät puuttumaan.

- Pidimme vastustajan vähillä paikoilla, mutta ei vain mennyt sisään niin emme saaneet enempää pisteitä, Jarkko Lahdenmäki kertasi.

- Yksi maali kun tulee, niin siitä se lähtee. Tarvitsemme maalintekoon malttia ja rauhallisuutta. Eiköhän se tulos sieltä löydy.

RoPS on nyt pelannut kuusi peliä voitoitta. Joukkue on saalistanut noista kamppailuista kolme tasapelipistettä. Lahdenmäki pelasi torstaina kauden kolmannen liigaottelunsa.

Puolustaja ei ehtinyt levätä laakereillaan maaottelutauon aikana, sillä hän oli saanut kutsun Saamen maajoukkueeseen itsenäisten jalkapalloliittojen ConIFA:n MM-turnaukseen Abhasiaan, Mustanmeren rannalle. ConIFA edustaa FIFAan kuulumattomia kansallisia jalkapalloliittoja. "Japi" teki turnauksessa kaksi maalia.


HJK-RoPS Sonera stadiumilla sunnuntaina 12.6. kello 13.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.


Lähde: IS TV
Lisää uutisia