AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2016

Malinen: "Tarjolla Suomifutista parhaimmillaan"

Malinen: "Tarjolla Suomifutista parhaimmillaan"

Onko RoPSin vuoro juhlia torstaina? (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS isännöi helatorstaina Rovaniemen keskuskentällä FC Lahtea, josta kotijoukkueella on katkeria muistoja viime kaudelta.

RoPSin päävalmentaja Juha Malisen mukaan vierailija FC Lahdella on joukkue täynnä erinomaisia pelaajia, jokaiselle pelipaikalle löytyy kovan luokan tekijöitä.

- Lahdelta löytyy kokoonpanosta taitavat nuoret hyökkääjät, ovelat laiturit, jykevät keskikenttämiehet, kovaluiset topparit, nousevat pakit ja kokenut maalivahti, ei siis ihme että joukkue voitti viime kierroksella Vaasan selvin 4-0 lukemin, Malinen toteaa.

RoPS:lla on viime kauden kotiottelustaan karvaita muistoja FC Lahdesta.

- Tasoitimme Lahden johdon viime minuuteilla, mutta vielä sen jälkeen Rafael kävi tekemässä Lahdelle voittomaalin. Se harmittaa vieläkin.

- Kyllä pisteiden saaminen Lahdelta vaatii meiltä erinomaista suoritusta tälläkin kerralla, helpolla ei Lahtea voiteta. Yleisön tuki olisi meille ensiarvoisen tärkeää ja kun otteluksikin on tarjolla Suomifutista parhaimmillaan, Malinen sanoo.


RoPS - FC Lahti Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 5.5. kello 14.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia