AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 21.1.2016

TS: Inter sopimukseen senegalilaispelaajan kanssa

TS: Inter sopimukseen senegalilaispelaajan kanssa

FC Inter on Turun Sanomien mukaan tehnyt vuoden sopimuksen senegalilaisen Pape Habib Sown, 30, kanssa.

Senegalilainen pelaaja on jo harjoitellut viime päivät Interin kanssa. Hän on aiemminen pelannut muun muassa Ranskassa, Portugalissa, Kreikassa ja Turkissa paikallisia pääsarjoja.

– Hän on juuri sellainen pelaaja, jota olemme etsineet. Hän on kokenut pelaaja, joka on aiemmin pelannut isoissa liigoissa. Kuten Kreikan liigan Panathinaikosissa, Interin päävalmentaja Job Dragstma kehui uutta vahvistustaan TS:lle.

– Etsimme juuri tuollaista vahvaa pelaajaa, jolla on tekniikka kunnossa. Hän pystyy pelaamaan sekä keskikentän tasapainottavaa pelaajaa että myös keskuspuolustajana. Olenkin erittäin tyytyväinen, että saimme sekä hänet että Faith Friday Obilorin joukkueeseemme, jatkoi Dragtsma.

– Pelaaja on myös fyyisesti kunnossa, joten hyvän pelaajan kohdalla se on vakuuttava asia, jatkoi Dragtsma.

Pape Habib Sown pelipaikka tulevalla kaudella riippuu osaltaan Juventuksen kiinnostuksen kohteena olevan Kaan Kairisen jatkosta Interissä.

– Tilanteemme puolustavien pelaajiemme kohdalta on nyt parempi, kun meillä on sekä Faith Friday Obilor, Pape Habib Sow sekä Ari Nyman. Tilanteemme on ok, kun saimme tehtyä nopeasti kaksi aika merkittävää sopimusta, huomautti Dragtsma.

Lisää uutisia