AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 17.10.2015

​Malinen toivoo reilusti sini-valkoista väriä

​Malinen toivoo reilusti sini-valkoista väriä

RoPS toivoo yleisön tunnustavan reilusti väriä. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS isännöi todella tärkeässä ottelussa sunnuntaina KuPSia ja päävalmentaja Juha Malinen toivoo sitä kuuluisaa 12. pelaajaa Keskuskentän lehtereille.

Sini-valkoinen "Napapiirin sankarit" lepäsi viime viikon maaottelutauolla ja sen jälkeen joukkue on valmistautunut KuPS-kohtaamiseen kaikin mahdollisin keinoin.

- Hyvässä ilmapiirissä olemme harjoitelleet. Juttu on lentänyt joukkueen harjoituksissa ja suut ovat käyneet, mutta tekeminen on ollut hyvää luokkaa, Malinen kertoo.

Malisen mukaan RoPSin joukkue toivoo, että sunnuntaina Keskuskentän katsomo täyttyy sini-valkoisesta väristä.

- Joukkue haluaa, että kannattajat uskaltavat reilusti tunnustaa väriä ottelussa. Toivottavasti kannattajat uskaltavat reilusti näyttää sini-valkoista väriä sunnuntaina Keskuskentällä. Meillä on tavoitteena se, että katsomossa näytetään mitkä ovat RoPS:n värit, Malinen sanoo.

Sini-valkoiseen huumaan pääsee vielä mukaan, sillä kentällä on joukkueen fani-tuotteiden myyntipiste.

- RoPSin fanituotteita löytyy kentältä myyntipisteistä, toivottavasti sini-valkoista RoPS:n väriä näkyy kentällä mahdollisimman paljon, Malinen toivoo.


RoPS - KuPS Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 18.10. kello 14.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia