AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 17.10.2015

Dragstma: "Nyt jos koskaan kannattaa tulla peliin"

Dragstma: "Nyt jos koskaan kannattaa tulla peliin"

Job Dragstma odottaa yleisöä sunnuntain jännitysotteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter ja SJK iskevät sunnuntaina yhteen Veritas Stadionilla kello 14.00 pelattavassa Veikkausliigan ottelussa.

Ottelussa on huimat panokset, sillä siinä voi lopulta SJK:n voittaessa ratketa jopa Suomen mestaruus. Interin voittaessa ja RoPS:n ja HJK:n hävitessä myös sillä on mahdollisuudet jopa mestaruuteen asti.

FC Interin päävalmentaja Job Dragtsma toivookin, että yleisö löytäisi tiensä sunnuntaina pelattavaa otteluun.

- Nyt jos koskaan kannattaa tulla Veritas Stadionille. Huomisessa ottelussa voi ratketa Suomen mestaruus ja myös meillä on mahdollisuus vielä jopa mestaruuteen asti, jos voitamme ottelun, sanoo Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Oman hohtonsa sunnuntain otteluun antaa myös maalivahti Magnus Bahne, joka pelaa huomenna sunnuntaina viimeistä kertaa kotiyleisön edessä Veritas Stadionilla.

Interin paidassa 13 kautta Veikkausliigaa pelannut Bahne ansaitsee Dragtsman mukaan unohtumattoman jäähyväisottelun kotiyleisönsä edessä.

- Magnus on Veikkausliigahistorian parhaita maalivahteja. Hän pelaa huomenna viimeistä kertaa kotikentällä, joten toivon, että yleisö löytää myös hänen kunniaksi tiensä Veritakselle. Hän ansaitsee unohtumattomat jäähyväiset kotiyleisön edessä, sanoo Dragtsma.


FC Inter-SJK sunnuntaina 18.10. kello 14.00. Ottelu on pääotteluna Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia