AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 16.10.2015

Magnus Bahne päättää uransa tähän kauteen

Magnus Bahne päättää uransa tähän kauteen

"Mankku" päättää hienon uransa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin monivuotinen maalivahti Magnus Bahne lopettaa pelaajauransa tähän kauteen. Veikkausliigassa kaudella 1999 debytoinut Bahne on Interin lisäksi edustanut urallaan ruotsalaisseuroja Halmstads BK:ta ja Assyriska FC:ta.

- Kaikki loppuu aikanaan. Tämä on ollut uskomaton ja kaikin puolin hauska matka elämässäni. Aloitin urani Veikkausliigatasolla Interissä ja on hienoa päättää se myös täällä. Nyt on aika ottaa askel kohti uusia haasteita, sanoo Bahne Interin sivuilla.

Interin maalivahtina Veikkausliigassa kaikkiaan 13 kauden ajan pelannut Bahne myöntää suoraan, että tulee kaipaamaan pukukoppielämää.

- Valehtelisin, jos sanoisin, etten kaipaisi pukukopin tuoksuja. Olen viettänyt siellä aikaa kuitenkin noin 30 vuotta. Nyt on kuitenkin nuorempien aika ottaa se tila haltuun, naurahtaa Bahne.

Inter-vahti Bahne tulee esiintymään viimeistä kertaa kotiyleisön edessä sunnuntaina pelattavassa SJK-ottelussa. Hänellä on ollut aina erityinen side Inter-kannattajiin. Tästä asiasta Mankku on syystäkin ylpeä.

- Muistan pienenä poikana, että oli aina upeaa, kun pääsi tapaamaan ja juttelemaan pelaajien kanssa. Olen aina halunnut antaa kannattajille takaisin jotain. Toivon, että pienet futisfanit ja mikseivät isommatkin ajattelisivat minusta samalla tavalla, toteaa Bahne.


FC Inter - SJK Veritas Stadionilla sunnuntaina 18.10. kello 14.00. Ottelu on pääotteluna Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia