AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 20.9.2015

​Rajamäki: "Urho Nissilä oli ainoa onnistuja"

​Rajamäki: "Urho Nissilä oli ainoa onnistuja"

Urho Nissilä sai kehut Rapalta. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran sunnuntai-ilta päättyi erittäin pettyneissä tunnelmissa. Liiganousija Ilves juotti kuopiolaisille tappion kitkerää kalkkia jo kolmatta kertaa tällä pelikaudella ja loppunumerot olivat tällä kertaa 1-2. Stadionin pukukoppikäytävä raikui pelin jälkeen Ilves-pelaajien juhliessa voimakkaasti.

KuPS hyökkäsi voimakkaasti toisen jakson takaa-ajoasemassa ja onnistuikin nousemaan tasoihin keskikenttäpelaaja Urho Nissilän upealla puskuosumalla. Onnetar hymyili lopussa tamperelaisille ja kotijoukkue joutui poistumaan pelistä pukukoppiin pettynein ilmein.

- Ensimmäisellä jaksolla pelimme oli huonoa. Pallollinen peli oli liian hidasta ja me jouduttiin kentällä sellaisiin tilanteisiin mihin Ilves halusi. Tilaa ja välejä oli kyllä päästä lähemmäs Ilveksen ryhmityksen sisään, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki arvioi ottelutapahtumia.

Vain yksi pelaaja sai "Rapalta" puhtaat paperit esityksestään.

- Toinen jakso oli vähän parempaa. Urho Nissilä oli isoin onnistuja, kentälle tultuaan hän täytti kentässä olleen tyhjän reiän ja sen ansiosta esimerkiksi Tristan Bowen pääsi laidassa paremmin haastamaan vastustajaa, valmentaja totesi.

- Urho Nissilä luo pelin. Hän löytää välit ja raot ja oli tänään ainoa onnistuja. Muuten meiltä huono esitys, valmentaja tunnusti.

Rajamäki antoi myös tunnustusta vastustajan henkiselle kovuudelle.

- Ilves ymmärtää pelin luonteen. Joukkue ottaa pelissä mustelmaa ja pelaa limiitillä. Ilves on mentaalisesti parempi kuin me, Rajamäki totesi.

Lisää uutisia